Select VerhuizingenTips

5 december 2018by admin0

Het goed inpakken van uw spullen kost veel tijd. Vraag Select Verhuizingen om advies. Van goed inpakmateriaal heeft u voor, tijdens en na de verhuizing veel plezier. Select Verhuizingen adviseert u graag en voorziet u van de juiste materialen.

Meubels

Gebruik etiketten die geen lijmresten achterlaten en geen schade toebrengen aan uw meubilair. Gewone etiketten van bijvoorbeeld de kantoorboekhandel zijn niet makkelijk te verwijderen, vooral niet als ze langer op uw meubilair blijven zitten. Houdt hier rekening mee. Bescherm uw meubels tijdens het verplaatsen of vervoeren met speciale verhuisdekens, speciaal karton of noppenfolie en voorkom zo schade.

Dozen

Vul de dozen tot de handgrepen. Overvolle dozen zijn niet hanteerbaar en bovendien slecht voor uw rug. Ook neemt de kans op schade met volgepropte dozen toe. Gebruik speciale verhuisdozen met een stevige bodem. De gemiddelde bouwmarktdoos heeft een matige kwaliteit en is niet geschikt voor een veilige verhuizing.

Servies

Speciaal inpakpapier werkt beter dan oude kranten. Oude kranten geven af op uw spullen en inpakpapier beschermt uw servies beter. U verkleint de kans op schade aanzienlijk met speciaal inpakpapier. Borden pakt u ook met speciaal inpakpapier in. Zet ze op hun kant in een doos, 1 laag per doos.

Boeken

Zet boeken rechtop in een speciale boekendoos, 1 laag per doos is voldoende. De rest kunt u opvullen met lichte materialen zoals kleding.

Persoonlijke spullen

Bewaar persoonlijke en waardevolle zaken apart, bijvoorbeeld in een opvallende doos of in uw handbagage. Dan vindt u alles snel terug. Berg de favoriete knuffel en speelgoed van uw kinderen op in een duidelijke herkenbare doos. U kunt ze ook vooraf een doos laten kleuren of een leuke foto van uw kind of het speelgoed op de doos plakken. Bewaar sleutels in een sleutelzakje of sleuteldoos zodat u ze snel terugvindt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Select Verhuizingen

Select Verhuizingen, staat bekend om zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit en vakmanschap. Wij doen altijd wat wij beloven,Flexibel en vakbekwaam. Daarnaast hebben wij door onze jarenlange ervaring, een enorme kennis opgebouwd in ons vakgebied, waarmee wij u graag van dienst zijn.
https://selectverhuizingen.nl/wp-content/uploads/2018/12/about-us-footer-large.png

Contact

085 - 06 00 114